✔ Gratis verzending vanaf €50,- ✔ Voor 14.00u besteld, vandaag verzonden ✔ Klanten geven ons een 9,9/10 ✔ veilig betalen €

Over ons

Hi! Super leuk dat je op de website bent en dat je de moeite neemt om Liefs Bo te leren kennen.

Het gezicht achter Liefs Bo

Ik ben Nikki, 28 jaar oud en woon samen met mijn man en dochtertje in een klein dorp in West-Brabant. We praten wel plat dialect, maar helaas hebben we niet de échte Brabantse, zachte G.

Ons dochtertje heet Bo, de webshop is dan ook naar haar vernoemd. Ze is inmiddels 2 jaar oud en een echt eigenwijs ding geworden. Ik geniet met volle teugen van het leven met ons gezin.

Verder ben ik
- een dierenliefhebber;
- lief, maar met een kort lontje;
- benadeeld met bekkeninstabiliteit sinds m'n zwangerschap;
- energiek en positief om in oplossingen te denken;
- niet super goed in dansen, maar ik doe een dansje bij iedere bestelling.

Het begin van Liefs Bo

Eigen baas zijn, is natuurlijk iets wat veel mensen graag willen. Mede door mijn bekkeninstabiliteit heb ik de stap durven maken. Met mijn webshop kan ik mijn eigen tijd indelen en rekening houden met mijn lichamelijke klachten. Zo zit er toch nog iets goeds aan die bekkeninstabiliteit hè?

Maar kom op, wie wordt er nu niet blij van baby- en kinderkleding? Ik vind het geweldig om hippe baby- en kinderkleding in te kopen. Tijdens het inkopen zie ik in m'n hoofd dan ook al een lief klein kindje deze outfit rocken. Als ik een leuke review ontvang, maakt mijn hart een sprongetje. Een klant die het eerste pakje voor haar baby bij mij koopt, maakt me zó ontzettend trots en blij. Hierdoor besef ik iedere keer weer dat ik er goed aan heb gedaan om Liefs Bo te beginnen. 

De toekomst van Liefs Bo

Liefs Bo groeit! Ik heb nog zoveel plannen in mijn hoofd. Maar rustig aan. Stap voor stap ga ik verder. In de toekomst wil ik graag mijn eigen kledinglabel beginnen, zodat Liefs Bo niet alleen andere merken vertegenwoordigt, maar ook een eigen merk is.

Geluksstukken

Ik hoop dat je bij Liefs Bo vindt wat je zoekt. Heerlijke, hippe kleding waarin je kindje straalt en waarvan jíj gaat stralen als je kindje het draagt. Ik geniet intens van alle geluksstukken die in mijn webshop te vinden te zijn. Ik hoop dat je er net zo van geniet als ik!

Neem snel een kijkje in de webshop!

Liefs, Nikki

 

Liefs Bo.